Group Created with Sketch.

Leer ons kennen

Direct Persoonlijk, Direct Resultaat

PHOTO 2020 06 13 20 02 07
Iris, Kristie, Jenny, Gert Jan en Sven

Kenneth Smit Direct Team

Wij staan elke dag klaar om je vooruit te helpen in je carrière - of dat een online opleiding is, een persoonlijke vaardigheidstraining of een commerciële opleiding. Bij ons is het Direct Persoonlijk.

Groepsfoto KSD klein

Onze missie

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Aan de hand van jouw eigen persoonlijke leerdoelen ga je je carrièrepad samenstellen, of het nou gaat om training, coaching of een Insights Discovery assessment: samen gaan we deze leerdoelen behalen. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen groei, maar wij helpen je hier graag bij.

Vanuit jarenlange ervaring, kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering bouwen we een duurzaam ontwikkeltraject op, zodat jij de volgende stap kan maken. We dagen je uit en begeleiden je van A tot Z, en dragen zorg voor borging naar de praktijk. We maken hiervoor gebruik van de meest moderne, unieke, technische tools. Samen gaan we voor persoonlijke groei, meetbaar resultaat en hierdoor voor meer plezier in je werk. Van begin tot eind, van assessment tot coaching.

Ongeacht je functie: jij bent de manager van jouw carrière, dit noemen we carrièremanagement. Wij geloven dat er (juist nu) behoefte is aan een direct, bereikbaar en benaderbaar kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ons kun je je carrièrepad borgen door te onderzoeken, te regelen en uit te voeren, maar dan wel op een eigentijdse manier. Bij ons gaat het om JOU.

ISO9001 en NRTO

Een betrouwbare partner

Kenneth Smit Direct is een betrouwbare en transparante partner. Daar zien we zelf op toe, maar dat laten we ook extern toetsen. Kwaliteitskeurmerk ISO9001:2015 helpt ons om processen te monitoren en waar nodig te verbeteren. Ook wordt na elke training een evaluatie verzonden waarbij de mening van de deelnemers wordt gevraagd.

Bij ons kun je altijd vertrouwen op het hoogste niveau voor wat betreft kennis, training en opleiding. We beschikken over een NRTO-Keurmerk, dat staat voor adequate dienstverlening, een professionele omgang met klanten en deskundig personeel. Als lid van de NRTO houden wij ons aan de afgesproken gedragscode. Heb jij vragen over onze processen? Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Eikk Onderwijs Groep

Over de Eikk Onderwijs Groep

Eikk Onderwijs Groep

De Eikk Onderwijsgroep - opgericht door Mike Schilperoort en Patrick van der Spek - staat voor marktbrede complete ontwikkeling van professionals.


Sinds 2019 maakt Kenneth Smit Direct deel uit van de Eikk Onderwijsgroep, waartoe ook Lindenhaeghe, Florens en het Examenadviesbureau (EAB) behoren.

De verschillende labels binnen Eikk bieden elk vanuit hun eigen missie en visie, unieke trainingen voor een specifieke doelgroep. Zo zetten de trainers van Kenneth Smit (Direct) zich in voor marktbrede persoonlijke ontwikkeling, richt Lindenhaeghe zich vooral op kennisontwikkeling voor financieel professionals en kunnen (register)accountants bij Florens terecht voor vakinhoudelijke trainingen.

Algemene voorwaarden 2020 van Kenneth Smit Direct zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 76146453.