Group Created with Sketch.

Coaching met Insights Discovery

Wij zijn een van de enige opleidingsinstituten die het mogelijk maakt voor individuen om een coachingsessie met Insights Discovery te volgen. Kies zelf hoeveel uur bij jouw leerdoel past!
Welke kleur ben jij?
Een toegankelijk kleurenmodel

Insights Discovery

Heb je een voorkeur voor helder blauw, zacht groen, stralend geel of vurig rood? Kom erachter met jouw persoonlijke Insights Discovery profiel.

Je bewust zijn van je eigen voorkeuren is een belangrijke eerste stap in je persoonlijke ontwikkeling. Insights Discovery legt een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. De kleurentaal is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. Het kleurenmodel geeft op een aansprekende manier inzicht in jou eigen reacties en gedrag en helpen je te begrijpen om te zien waarom andere manier zich op een andere manier gedragen.

Hoe veelzeggend iemands eerste kleur ook is, ook iemands tweede, derde en laagste kleur kunnen enorm bepalend zijn voor zijn gedrag. Iedereen gebruikt alle vier de kleuren, maar de specifieke volgorde en intensiteit van de kleuren verschilt per persoon: we hebben allemaal onze eigen unieke kleurenmix.

Insights Discovery-wiel