Coaching met Insights Discovery | 8 uur

Loop je tegen een bepaald vraagstuk aan in je carrière en zou je daarvoor graag één-op-één met de beste coaches van Kenneth Smit een coachingssessie willen? Dat kan!

 • De beste coaches van Kenneth Smit
 • Bepaal zelf hoeveel uren je coaching wil (4, 8, 12 of 16 uur)
 • Direct aan de slag met je eigen vraagstuk
Delen:
WAAROM COACHING MET BEHULP VAN INSIGHTS DISCOVERY?

Over deze coachingssessie

Iedereen is uniek en bij dat unieke profiel horen ook specifieke vraagstukken per professional. Wellicht heb jij een coachingsvraag al voordat je een van onze trainingen hebt gevolgd, maar het kan voorkomen dat je na een training nog behoefte hebt aan wat extra coaching. In beide gevallen helpen we je graag. Je kiest zelf of in overleg met je coach hoeveel uur coaching je nodig hebt. In samenspraak met jouw coach kies je momenten uit die jullie beide schikken om aan de slag te gaan met jou vraagstukken. De coachingssessie kunnen in overleg online of face-to-face plaatsvinden.

Trainers van Kenneth Smit zijn de beste in het geven van praktijkgerichte trainingen, maar daarnaast zijn ze ook goed in het coaching van het individu. De slogan van Kenneth Smit is niet voor niets 'Succes door Doen'. Het doel van de coach is om jou te helpen met de problematiek waar jij tegenaan loopt.

Het voordeel van een coachingstraject inclusief Insights Discovery is dat je concreet met de inzichten uit jouw persoonlijke Insights Discovery profiel aan de slag kunt. Aan de hand van dit profiel ontdek je jouw voorkeuren in denken en doen. Vervolgens kunnen de resultaten dienen als een middel om te werken aan jouw communicatie en samenwerken te verbeteren.

Aan de hand van een persoonlijk profiel ontdek je jouw voorkeuren in denken en doen. De resultaten kunnen dienen als basis voor een ontwikkeltraject om communicatie te versterken, conflicten beter te begrijpen en het zelfbewustzijn van een team te verbeteren.

Voorbeelden van coachingsvraagstukken:

 • Wat zijn jouw sterke en minder sterke punten?
 • Omgaan met verschillende type mensen
 • Hoe wordt je de beste versie van jezelf?
 • Welke manier van communiceren werkt het best voor jou


Wat levert dit coachingstraject op

Na het coachingstraject heb je antwoord op je vraag en heb je een concreet stappenplan voor jezelf gemaakt over hoe je tot resultaat gaat komen.

Bij het aankopen van dit product heb je recht op acht uur individuele coaching en een persoonlijk Insights Discovery profiel.

Lucas Hendriks
Lucas Hendriks

Waarom kies je voor Kenneth Smit Direct?

 • Gemiddelde beoordeling 9,3
  Daar zijn we trots op
 • Leven lang leren
  Met onze gerenommeerde vaardigheidstrainingen is er voor ieder wat wils
 • 33 jaar ervaring
  Onze trainers hebben al decennia praktijk- en trainerservaring
 • Persoonlijk contact
  Met een individuele intake en wekelijkse begeleiding haal je het maximale uit jouw training
Insights Discovery

Kleurentaal

Optimaal functioneren begint met zelfinzicht. Wil je meer inzicht in jouw persoonlijkheid? Dan kan Insights Discovery je daarbij helpen. Deze kleurentaal is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. Insights Discovery is een toegankelijk kleurmodel dat meer inzicht geeft in jezelf en anderen. Dit model geeft je meer inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze coachingssessie?

Je ontvangt het volgende:
Online learning 1
Online leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Mailbox
Contact met je trainer

Onze trainer staat voor je klaar

Welke kleur ben jij?
Insights Discovery Profiel

Inclusief een persoonlijk Insights Discovery Profiel

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland

Calendar

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook