NL Leert Door

25-11-2020

#ZIEDIRECTRESULTAAT

Let op! NL Leert Door vol!

Vanwege het grote succes van de subsidieregeling NL Leert Door kunnen wij geen inschrijvingen meer verwerken. Inschrijven voor de wachtlijst? Stuur ons een mail via support@kennethsmitdirect.nl. Vergeet niet te melden om welke training het gaat.

Met de tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door (NLDD) kunnen werknemers, werkzoekenden en zzp’ers (vanaf 18 jaar) tijdelijk kosteloos een training of opleiding volgen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van (nieuwe) vaardigheden of het verbreden of verdiepen van kennis om je carrièrekansen te vergroten.

Coronacrisis
NL Leert Door valt onder de NOW-regeling en is een direct gevolg van de coronacrisis. Immers: veel werknemers, werkzoekenden en zzp’ers worden door de crisis geraakt. Om- en bijscholing is soms nodig om ander kansrijk werk te vinden of om een nieuwe invulling aan een bestaande baan te geven.

Toekomstgericht
Maar NL Leert Door doet meer. De regeling sluit aan bij de overtuiging dat banen in de toekomst een andere invulling krijgen. Niet alleen de coronacrisis zorgt voor fundamentele en blijvende veranderingen, ook ontwikkelingen als fintech en datatransitie zorgen voor een veranderende (arbeidsmarkt)vraag. Daarnaast is de manier waarop we met elkaar omgaan veranderd. Meer thuiswerken, meer online advies en digitaal netwerken brengen nieuwe behoeftes met zich mee. Daar horen nieuwe vaardigheden bij.

Voor iedereen met een arbeidsrelatie
De regeling NL Leert Door gaat dan ook verder dan het ondersteunen van mensen die getroffen zijn door de coronacrisis. Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd en met een relatie tot de arbeidsmarkt kan van de regeling gebruikmaken. Een mooie kans om te investeren in de toekomst, een lichtpuntje in een soms donkere tijd.

#ziedirectresultaat: deel je actie!
Op onze webpagina NL Leert Door #ziedirectresultaat vind je alle trainingen en opleidingen die wij via Lindenhaeghe kunnen aanbieden in het kader van de regeling NL Leert Door. Check het blok hieronder voor meer informatie en een stappenplan. Een nieuwe weg inslaan of de 'oude' weg beter begaanbaar maken was nog nooit zo makkelijk. Wat ga jij doen om toekomstproof te worden? Teken je plan uit, zet in op actie en ga ervoor! Deel met #ziedirectresultaat op onze LinkedIn-pagina om anderen te inspireren.

Dit artikel is voor het laatst geüpdatet op 2-12-2020

NL Leert Door Informatie + Stappenplan

NL Leert Door

Hoe werkt NL Leert Door?

Met de tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door kunnen werknemers, werkzoekenden en ZZP’ers die door de coronacrisis geraakt worden, tijdelijk kosteloos een training volgen. Denk daarbij aan de ontwikkeling van (nieuwe) vaardigheden of het verbreden of verdiepen van kennis.

Op onze website NL Leert Door | Kenneth Smit Direct vind je alle trainingen en opleidingen die wij via Lindenhaeghe kunnen aanbieden in het kader van NL Leert Door-regeling.

Voor iedereen vanaf 18 jaar
De regeling NL Leert Door is in het leven geroepen om mensen met een arbeidsrelatie te ondersteunen en te begeleiden richting de toekomst. Een opleiding of training kan helpen als het gaat om het vinden van een nieuwe baan of om een bestaande baan meer toekomstproof te maken. De regeling is niet alleen voor werknemers in getroffen sectoren maar staat open voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd en met een relatie tot de arbeidsmarkt.

Schrijf je nu in voor een opleiding of training en zorg dat jij geslaagd richting toekomst gaat. #ziedirectresultaat

> Inschrijven doe je hier

Let op! Alleen NLLD-trainingen boek je kosteloos
Alleen NLLD-trainingen vallen onder deze regeling. Deze hebben NLLD in de titel staan en zijn boekbaar voor € 0,-. Het werkt volgens het principe ‘zolang de voorraad (lees: subsidie) strekt’ dus wees er op tijd bij.

Door je in te schrijven voor een opleiding of training in het kader van NL leert door ga je akkoord met onze voorwaarden. De voorwaarden van deelname zetten we in het blok hieronder op een rij. Lees deze voor je een opleiding gaat boeken goed door.

#ziedirectresultaat
#ziedirectresultaat
NL LEERT DOOR VOORWAARDEN VAN DEELNAME

NL Leert door informatieblok

Om gratis aan jouw training te mogen deelnemen is het van belang dat je aan de vereisten voldoet die het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan jouw deelname stelt.

Dit betekent dat:

 • Je mag je voor maximaal 3 verschillende gesubsidieerde opleidingen/trainingen inschrijven
 • Je een training zoekt die aansluit bij jouw behoefte om jezelf door te ontwikkelen of om te scholen
 • Je de training boekt via deze website
 • Je de instructies (o.a. in de e-mails) opvolgt:
  • Je gaat akkoord gaat met de toestemmingsverklaring NL Leert Door. Hier word je in het inschrijfproces op onze NL Leert Door-website op gewezen. Je gaat bij je bestelling akkoord. Zonder jouw akkoord mogen wij de training niet kosteloos aanbieden. De toestemmingsverklaring kun je hier nalezen.
  • Je stuurt ons binnen twee weken een kopie van (de voor- en achterkant) van een geldig identiteitsbewijs (op jouw naam). Gebruik de KopieID-app van de overheid om een veilige kopie van je identiteitsbewijs maken. Klik hier voor het artikel met uitleg van de Rijksoverheid
  • Je bent aanwezig bij eventuele Virtual Classrooms die onderdeel zijn van je training
  • Je rondt alle onderdelen van de training af vóór 31 juli 2021 (zodat we jouw certificaat kunnen klaarzetten in de Online Leeromgeving).
   • Let dus op de aanwezigheidsplicht bij Virtual Classrooms. Bij geregistreerde aanwezigheid ontvang je 14 dagen na afronding van je training een digitaal certificaat.
   • Bij online studieproducten staat het certificaat 7 dagen na afronding van de e-learning en een afsluitend oefenexamen voor je klaar.
  • Na afronding van de opleiding vul je de evaluatie in, die je per mail toegestuurd krijgt.


Uiteraard worden alle gegevens zorgvuldig verwerkt en zijn deze niet zichtbaar voor derden.

Afmelden: uiterlijk 2 weken voor aanvang
Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan dien je dit uiterlijk twee weken voor aanvang van de training te mailen naar support@kennethsmitdirect.nl. We proberen dan samen met je naar een nieuw startmoment te kijken. Mocht jouw plek vrijkomen dan kunnen we hier iemand anders mee blij maken. Ook wanneer het niet realistisch is dat jij je opleiding nog gaat afronden, zullen wij jouw plek aan iemand anders geven.

Samenvoegen startmomenten
Wanneer er te weinig deelnemers voor een training zijn, is het mogelijk dat startmomenten samengevoegd worden. Uiteraard nemen we dan contact met je op.

Op = Op
Het ministerie heeft een bepaald budget (subsidie) vrijgemaakt voor NL Leert Door. Hierbij geldt op = op. Schrijf je dus snel in en zorg dat je dossier bij ons compleet is, dan kun jij jouw kosteloze training snel in je agenda schrijven.

Dit artikel is geüpdatet op 2-12-2021