040 - 303 0777

Kenneth Smit Direct, nu voor iedereen toegankelijk!

22-04-2020

De trainingen van Kenneth Smit zijn al 33 jaar bekend. Veel professionals hebben in het verleden al een van de trainingen van Kenneth Smit gevolgd. Vaak werd zo'n training georganiseerd door de werkgever en sloten een tiental collega's ook aan. Sinds juli 2020 is het ook mogelijk om als individuele professional een training te volgen, namelijk bij Kenneth Smit Direct. Dezelfde trainers, kwaliteit en persoonlijke aanpak, alleen dat nu voor alle professionals die verschil willen maken toegankelijk.

Het aanbod van Kenneth Smit Direct is breder dan het Kenneth Smit-aanbod. Waar Kenneth Smit gespecialiseerd is in (incompany) communicatie, leiderschap en sales, is Kenneth Smit Direct een one-stop-shop voor de persoonlijke ontwikkeling. Enkele voorbeelden van trainingen uit het assortiment: Corporate Storytelling, Timemanagement, Innoveren met Design Thinking en 50+ en Duurzaam Inzetbaar.

Verschillenden learning management systemen bieden onze trainingen aan. Dit maakt het makkelijk voor medewerkers van grotere bedrijven om een training bij ons te boeken, zonder dat er een aanvraag buiten de catalogus om moet worden gedaan.

Bij Kenneth Smit Direct bieden we trainingen en coaching aan waar wij gebruik maken van Insight Discovery, een kleurentaal. Maar ook is het mogelijk om NIMA Sales bij ons te volgen. Benieuwd naar alle trainingen, kijk dan eens rustig rond op onze website.

We zien je graag terug in een van onze trainingen! Kan je niet kiezen uit de verschillende trainingen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!