Zet jouw extra tijd door Corona nuttig in!

11-05-2020

De afgelopen maanden is het amper mogelijk geweest om een training klassikaal te volgen. Sinds afgelopen maart bevinden we ons in een Corona-pandemie met alle gevolgen van dien. Ook aan ons, als trainingsinstituut, vraag dit veel flexibiliteit.

Waar we een jaar geleden nog amper 'virtual classrooms' kende, is het nu de meest geboekte categorie. De meeste van onze trainingen kunnen prima worden gegeven in een online klaslokaal, uiteraard wordt er wel rekening gehouden met andere lestijden. Om nu namelijk een hele dag achter de laptop aan de eetkamertafel te zitten... Dat is wellicht niet het beste idee. Daarom hebben wij onze trainingen verdeeld in blokjes van 2/3 uur per keer.

Het is zeer belangrijk dat persoonlijke ontwikkeling niet stil komt te staan. Het is namelijk zonde om juist in een periode die veel van onze flexibiliteit vraagt niet aan je eigen vaardigheden te werken. Dit is namelijk het pérfecte moment om bijvoorbeeld te werken aan jouw online verkoop en onderhandel skills of leidinggevende vaardigheden. Het online sturen van een team vraagt namelijk andere vaardigheden dan het fysiek sturen van een team. Maar daarnaast is het voeren van online verkoopgesprekken ook een vaardigheid op zich. Zorg in ieder geval dat je de vaardigheden beheerst om zo goed mogelijk in deze tijd te kunnen presteren, voor jezelf, klanten en collega's!

Ook deelnemers zijn tevreden met de nieuwe manier van trainen. Vaak krijgen we de reactie dat het leerrendement veel hoger was dan verwacht, vooral omdat mensen van tevoren sceptisch tegenover een online training volgen staan.

Bij veel bedrijven heeft persoonlijke ontwikkeling de afgelopen maanden stil gestaan, voornamelijk omdat er hoop was om snel weer klassikaal met elkaar te kunnen trainen. Nu de mogelijkheid om klassikaal te trainen weer kleiner wordt en bij sommige bedrijven zelfs onmogelijk zien we dat het aantal aanvragen voor incompany virtual classroom trainingen enorm toeneemt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze support-afdeling via support@kennethsmitdirect.nl of 040 - 303077