Subsidieregeling

NL Leert Door

Met de subsidieregeling NL Leert Door (NLLD) kunnen werknemers, werkzoekenden en zzp’ers (vanaf 18 jaar) vanaf medio april 2022, wederom tijdelijk kosteloos een training of opleiding volgen. Denk daarbij aan de ontwikkeling van (nieuwe) vaardigheden of het verbreden of verdiepen van kennis.

Voor wie is de NL Leert Door-regeling?
De regeling NL Leert Door is in het leven geroepen om mensen met een arbeidsrelatie te ondersteunen en te begeleiden richting de toekomst. Een opleiding of training kan helpen als het gaat om het vinden van een nieuwe baan of om een bestaande baan meer toekomstbestendig te maken. De regeling is niet alleen voor werknemers in door corona getroffen sectoren maar staat open voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd en met een relatie tot de arbeidsmarkt.

Boeken met NL Leert Door?
Op onze speciale NL Leert Door website vind je alle trainingen en opleidingen die Kenneth Smit direct aanbiedt in het kader van NL Leert Door. Houd er rekening mee dat alleen deze trainingen binnen de regeling vallen. De NLLD-trainingen zijn te herkennen aan NLLD in de titel en zijn boekbaar voor € 0,-. Om de regeling voor iedereen aantrekkelijk te houden, stellen wij een maximum van 3 trainingen per professional.
Door je in te schrijven voor een opleiding of training in het kader van NL leert door ga je akkoord met onze voorwaarden. Lees deze voor je een opleiding gaat boeken goed door.

OP=OP

Wacht niet te lang!

Het ministerie heeft een bepaald budget (subsidie) vrijgemaakt voor NL Leert Door. Hierbij geldt op = op. Schrijf je dus snel in en zorg dat je dossier bij ons compleet is. Dan kun jij jouw kosteloze training snel in je agenda schrijven.