Ontwikkel jouw digitale vaardigheden in Microsoft Office

De computer wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Vandaag de dag wordt er bijna overal digitaal gewerkt. Het is dus belangrijk dat je digitaal vaardig bent. Wil jij jouw digitale vaardigheden aanscherpen? Dan is dit ontwikkelpad voor jou!

Prijs 825,- euro excl. BTW

Schrijf je hier in voor de training.

  • Start met leren wanneer je wilt
  • Certificaat van deelname
  • Mogelijk via STAP
Delen:
Over deze training

Ontwikkel jouw digitale vaardigheden in Microsoft Office

De computer wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Vandaag de dag wordt er bijna overal digitaal gewerkt. Het is dus belangrijk dat je digitaal vaardig bent. Wil jij jouw digitale vaardigheden aanscherpen? Dan is dit ontwikkelpad voor jou!

In dit ontwikkelpad ontdek jij alle ins en outs van Microsoft Office Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Daarnaast leer je werken met Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive. Hierdoor verbeter jij jouw carrièrekansen.

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij:

  • toegang tot de trainingen Word 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019, Outlook 2019, Microsoft Teams, SharePoint Online en OneDrive for Business.
  • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.

Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget in te zetten.

Bestel hier!

Word 2019 Compleet
In deze training maak jij uitgebreid kennis met de tekstverwerker Word. Na afloop beheers jij de basis- tot de gevorderde functionaliteiten. Deze Word training is zowel bedoeld voor de beginnende Word gebruiker als de ervaren Word gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.
Let op, deze training is enkel in het Nederlands beschikbaar.

Excel 2019 Compleet
In deze training maak je uitgebreid kennis met alle functionaliteiten van Microsoft Excel 2019. Deze training is zowel bedoeld voor de beginnende Excel gebruiker als de gevorderde Excel gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden. Let op, deze training is enkel in het Nederlands beschikbaar.

PowerPoint 2019 Compleet
In deze PowerPoint 2019 training maak je uitgebreid kennis met PowerPoint 2019. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze training is zowel bedoeld voor de beginnende PowerPoint gebruiker als de ervaren Office PowerPoint gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden. Let op, deze training is enkel in het Nederlands beschikbaar.

Outlook 2019
Outlook is een veel gebruikt en uitgebreid emailprogramma. Je kan het gebruiken voor communicatie en het organiseren van activiteiten. In deze training ga je aan de slag met zowel de basis- als gevorderde functionaliteiten van dit programma. Let op, deze training is enkel in het Nederlands beschikbaar.

Microsoft Teams
Deze training leert jou samen te werken in een Office 365 omgeving met behulp van Teams. Je maakt kennis met de gedeelde bestanden en de mogelijkheden gezamenlijk bestanden op te stellen. Ook ga je aan de slag met het aanmaken van kanalen en teams, direct communiceren met jouw collega’s en het initiëren en deelnemen aan online vergaderingen. Let op, deze training is in het Nederlands.

SharePoint Online
In deze online training ga je aan de slag met Microsoft SharePoint, een samenwerkings,- en document management tool. Je ontdekt de verschillende functionaliteiten van Microsoft SharePoint. Let op, deze training is in het Engels.

Office 365: OneDrive for Business
OneDrive for Business, onderdeel van Microsofts Office 365-pakket, wordt gebruikt om bestanden op te slaan om aan te werken of te delen. In deze training maak je kennis met de functionaliteiten van Microsoft OneDrive for Business. Let op, deze training is in het Engels.

Wat levert deze training op

Na het volgen van dit ontwikkelpad kennen de Microsoft Office programma’s Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Outlook, Teams, SharePoint en OneDrive geen geheimen meer voor jou. Je bent bekend met de functionaliteiten van deze programma's.

Doelgroep
Iedereen en eindgebruikers. Er is geen specifieke voorkennis nodig. Je beschikt over algemene computervaardigheden.

Uitgevoerd door onze partner:

ICT Trainingen.nl
Digitale vaardigheden
Digitale vaardigheden
Bestellen

Geïnteresseerd in deze training?

Om jezelf aan te melden voor de training Ontwikkel jouw digitale vaardigheden in Microsoft Office, verwijzen wij je door naar de bestelpagina op de website van onze partner op ICT Trainingen.nl.