Online Leerpad: Ontwikkel jouw digitale visionaire mindset

Ben jij leidinggevende of manager en wil jij jouw digitale mindset versterken? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!

 • Engelstalig
 • Het geleerde is de volgende dag al in de praktijk toe te passen
 • Ideaal voor het STAP-budget
Delen:
Leerpad Ontwikkel jouw digitale visionaire mindset

Ontwikkel jouw digitale visionaire mindset

Als leidinggevende kan je niet meer anders dan digitaal geletterd te worden, een wendbare mentaliteit te ontwikkelen en nieuwe tools te omarmen. Door deze digitale uitdagingen het hoofd te bieden, groei je in jouw leiderschapsrol. Er worden steeds nieuwe apparaten, systemen en programma's ontwikkeld. In dit ontwikkelpad ontdek jij hoe jij digitaal vaardig kan worden. Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget voor in te zetten!

Agile leiderschap

De agile leidinggevende is adaptief, kan kansen aanvoelen en grijpen, en is voortdurend op zoek naar verandering. In dit onderdeel ontdek je hoe jij je team en je organisatie innovatiever, responsiever en succesvoller kan maken.

Virtueel leiderschap

Vandaag de dag zijn teams wel eens verspreid over landen, continenten, talen en culturen. Virtueel leidinggeven vereist vaardigheden en attitudes die een generatie geleden ondenkbaar waren. Deze vaardigheden doe je op in het tweede onderdeel van dit ontwikkelpad.

Leiderschap tijdens disruptie

Disruptie is vandaag de dag de nieuwe norm in het bedrijfsleven en leidinggevenden die dit als een bedreiging zien, zullen achterblijven. Ontdek hoe je afspraken kan afstemmen, innovatie kan aanmoedigen, talent kan mobiliseren en hoe je je kan aanpassen als het tij keert.

Leiderschap in het digitale tijdperk

In de snelle digitale wereld wordt wel gezegd dat bedrijven ofwel ontwrichten ofwel ontwricht worden. Dit zet leidinggevenden onder druk om meer te doen dan alleen bijblijven. In dit onderdeel ga jij aan de slag met jouw digitale geletterdheid.

Leiderschap tijdens veranderingen

Verandering is onvermijdelijk op de werkplek. Bedrijven falen zonder verandering. Leiding geven aan verandering vereist dat je een proces hebt voor het managen van verandering. In dit onderdeel ga je aan de slag met het plannen van weerstand, het betrekken van teams bij verandeering en ontdek je hoe je vooruitkomt zonder de dagelijkse focus te verliezen. Jij kan verandering mogelijk maken!

Je resultaat

Na het doorlopen van dit ontwikkelpad heb jij jouw digitale mindset versterkt. Je kan succesvol leiding geven tijden disruptie en veranderingen en weet hoe je jouw leiderschap virtueel kan inzetten. Met deze skills kan jij jouw team en organisatie innovatiever, responsiever en succesvoller maken.

Voorkennis

Geen voorkennis vereist. Dit ontwikkelpad is aangeraden voor mensen met een leidinggevende functie.

Armin Hietbrink
Armin Hietbrink

Waarom kies je voor Kenneth Smit Direct?

 • Gemiddelde beoordeling 9,3
  Daar zijn we trots op
 • Leven lang leren
  Met onze gerenommeerde vaardigheidstrainingen is er voor ieder wat wils
 • Persoonlijk contact
  Met een individuele intake en wekelijkse begeleiding haal je het maximale uit jouw training
 • Online leeromgeving
  Benodigde oefenmaterialen vind je in jouw online omgeving

Klaar om te bestellen?