Group Created with Sketch.
Service en contact
Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons mailen of bellen.
NL Leert Door

Wat moet ik doen als mijn opleiding ‘vol’ zit? (En ik dus niet kan boeken)

Vanwege het grote succes van de subsidieregeling NL Leert Door en de vele inschrijvingen die wij momenteel binnenkrijgen, kan het zijn dat een opleiding of training (tijdelijk) vol zit. Er zijn dan geen data beschikbaar.

Is dit het geval dan kun jij je inschrijven voor de wachtlijst. Wij nemen dan contact met je op als er weer plek is. Of als er een opleiding wordt bij gepland.

Inschrijven voor de wachtlijst? Stuur ons een mail via contact@kennethsmitdirect.nl. Vergeet niet te melden om welke training(en) het gaat.

Let op! Wanneer is je inschrijving definitief?
Wij verwerken inschrijvingen op volgorde van binnenkomst. Je inschrijving is definitief als je een bevestiging hebt ontvangen van de boeking van jouw opleiding of training. Wanneer jouw inschrijving binnenkomt wanneer de training al vol zit, plaatsen we je automatisch (en met voorrang) op de wachtlijst. Je ontvangt hier uiteraard bericht van.

Zolang de voorraad strekt
De regeling NL Leert Door is op basis van een toegekend subsidiebedrag. Voor de gratis trainingen geldt: zolang de voorraad strekt. Mocht in de tussentijd de subsidie ‘op’ zijn dan kunnen wij helaas geen trainingen meer bij plannen. Mocht dit het geval zijn, dan brengen we je hiervan uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte. We hopen op je begrip hierin.