Group Created with Sketch.

Een trainingsdag bij Kenneth Smit Direct

Welkom!
Banner vrouw
Hoe ziet zo’n training bij Kenneth Smit Direct eruit?

Training bij Kenneth Smit Direct

We snappen dat je razend benieuwd bent hoe zo’n training nou precies in zijn werk gaat, daar vertellen we je graag meer over. Via deze website zoek en boek je een training, die plaatsvindt op vaste, speciaal geselecteerde Kenneth Smit Direct locaties.

Voorafgaand aan de (eerste) trainingsdag
Voorafgaand aan de training ontvang je via e-mail een online intakeformulier. De trainer ontvangt deze tezamen met de intakes van jouw medecursisten, zodat hij op de hoogte is van jullie leerdoelen. Tevens ontvang je een inlogcode van onze Online Leeromgeving, hier vind je de agenda van de training en (eventueel) een thuisopdracht. Zo kun jij optimaal voorbereid naar de training toe.

De training
Op de trainingsdag word je om 09.30 ontvangen in de trainingsruimte. Hier ligt ons materiaal voor je klaar en ontmoet je je mededeelnemers. De groep bestaat uit maximaal 12 tot 15 personen, afhankelijk van de training. Tevens ontmoet je de trainer, die gedurende de dag met jou en de groep aan de slag gaat. De trainer zal zaken uitleggen aan de hand van theorie, en er wordt natuurlijk veel geoefend, bijvoorbeeld doordat je in groepjes een rollenspel gaat oefenen, doordat je met elkaar een casus bespreekt of doordat de trainer een opgenomen rollenspel aan je laat zien. Tevens wordt de thuisopdracht besproken. Gedurende de hele dag ga je samen met de groep en de trainer aan het werk zijn.

Daarna
Aan het einde van de dag loop je met concrete handvatten, passend bij jouw leerdoelen, weer naar buiten. Naderhand belt de trainer je nog even, om te kijken of jouw leerdoelen beantwoord zijn en om te bespreken wat we verder voor jou kunnen betekenen. Je gaat zien dat we langere programma’s aanbieden, maar dat onze trainingen voornamelijk uit 1 of 2 dagen bestaan. Deze losse programma’s zijn daardoor ook stapelbaar, zodat je jouw eigen, individuele pad kunt samenstellen.

Zijn er voorafgaand, tijdens of na de training nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met onze supportafdeling. Wij staan je graag te woord!