Algemeen

Wat is een Virtual Classroom?

We leven in een digitaal tijdperk. Toch worden onze klassikale trainingen nog altijd enorm gewaardeerd. Onder andere vanwege de interactie en de persoonlijke aandacht. De trainingen worden altijd met veel passie en plezier verzorgd door onze trainers.

Helaas is fysiek samenkomen dezer dagen soms lastig. Om toch aan de vraag naar persoonlijk contact te kunnen voldoen, juist in een tijd dat we verbinding zoeken in onder andere kennis, hebben onze specialisten een hoogwaardig alternatief ontwikkeld: de Virtual Classroom.

Een Virtual Classroom is een plek waar kennis delen op afstand mogelijk is. De trainer bepreekt de theorie, er is ruimte om vragen te stellen en om het gesprek aan te gaan. Daarnaast kan worden geoefend, bijvoorbeeld op momenten tussen de Virtual Classroom-sessies door. Daarna ga je weer online en kunnen de situaties worden vergeleken en besproken worden. Ook jouw medecursisten zijn online; je volgt de training echt met elkaar.

De sessies vinden plaats in MS Teams. Het is hiervoor niet nodig de app te downloaden; je kunt gewoon inloggen op je browser via de link die je van ons krijgt.

Onze professional trainers zijn deskundig op het gebied van online lesgeven. Hun ervaring met de theorie en de praktijk gebruiken ze om jou op afstand te coachen en motiveren. Zo haal je alsnog je leerdoelen, alleen op een iets andere manier. Voor opdrachten die je normaliter in groepjes zou uitvoeren, zijn alternatieven bedacht. Zo wordt het altijd een afwisselende en boeiende training.

Wil je meer weten? Neem contact op met onze afdeling Support, zij kunnen je alles vertellen over de Virtual Classroom en de voordelen die deze manier van trainen voor jou heeft.

Studiemogelijkheden: er kan altijd meer dan je denkt!

Algemeen

Welke virtual classroom past bij jou?

De huidige situatie zorgt voor veel aanpassingsvermogen. In onze virtual classrooms bieden we verschillende trainingen die gericht zijn op deze veranderingen, zoals Leidinggeven bij Verandering en Effectief Online Vergaderen. Maar de huidige situatie zorgt ook voor wat extra tijd, zo bespaar je dagelijks op z'n minst al je reistijd. Deze tijd kan je gebruiken om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, dan is de training Zelfinzicht met een Kleurenprofiel bijvoorbeeld een goede optie. Twijfel je over welke training bij jou past? Neem vooral contact met ons op, wij denken graag met jou mee.

De virtual classrooms worden gegeven door de beste trainers van Kenneth Smit.

Laptop