040 - 303 0777

Virtual Classroom Zelfinzicht met Kleurenprofiel

 • Virtual Classroom
 • vanaf 09 november 2020

Ontdek meer over jezelf aan de hand van jouw persoonlijke kleurenprofiel: welk type ben jij en door welke (kleur) bril kijk jij? Interactieve training in Virtual Classroom. Gegeven door gecertificeerde Insights Discovery trainers.

 • Gegeven door gecertificeerde Insights Discovery trainers van Kenneth Smit
 • Persoonlijk inzicht
 • Interactieve opleiding (Virtual Classroom)
Delen:
Zelfinzicht met Kleurenprofiel

Over deze Virtual Classroom

Iedereen bekijkt de wereld door zijn/haar eigen unieke 'gekleurde' bril. In de wereld van Insights Discovery zijn er vier kleuren: rood, blauw, groen en geel. Hoewel iedereen alle vier de kleuren gebruikt, heeft ieder een individuele combinatie van kleuren. Dit 'palet' maakt je uniek en je kunt er veel van leren! Ontdek meer over jezelf, maar leer tegelijk de verschillen tussen mensen herkennen en waarderen. En: leer je gedrag af te stemmen op de ander zodat je interacties effectiever worden. Na de training ga je naar huis met een concreet actieplan.

Over de Training Zelfinzicht met Kleurenprofiel
De training vindt verdeeld over drie sessies van twee uur plaats. Tussen elke sessie zit één week om concreet aan de slag te gaan met het geleerde uit de training.

De volgende onderwerpen worden in de training besproken:

 • Jungiaanse functies
 • Vier kleuren en de bijpassende acht types
 • Insights Discovery wiel en jouw wielpositie
 • Persoonlijkheidsprofiel: geef je leven kleur


Tijdens de Training Zelfinzicht met Kleurenprofiel ga je aan de slag met jouw persoonlijkheid aan de hand van het kleurenwiel. Door middel van interessante en interactieve opdrachten krijg je inzicht in jouw manier van communiceren en jouw persoonlijke effectiviteit. Aan het einde van de training heb je een duidelijk beeld van jezelf en kun je concreet aan de slag.

Wat je verder moet weten over deze training

Ter voorbereiding op deze training ontvang je een vragenlijst. De uitkomst van de vragenlijst ontvang je tijdens de eerste trainingsdag. Dit is jouw persoonlijke rapport, welke je na afronding van de training kan gebruiken om meer inzicht in jezelf te krijgen en om op een andere manier naar de situatie te kijken.

Coaching na afloop

Na afsluiting van de training is de trainer per persoon 1 uur beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Elke vooruitgang en elke prestatie van de mens staat in verbinding met een vooruitgang in zelfbewustzijn. – Dr. Carl G. Jung

De beste trainers
De beste trainers

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Studie- en oefenmateriaal
  Alle benodigde materialen worden in je leeromgeving klaargezet
Insights Discovery

Kleurenprofiel

Optimaal functioneren begint met zelfinzicht. Wil je meer inzicht in jouw persoonlijkheid? Dan kan Insights Discovery je daarbij helpen. Dit kleurenprofiel is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. Insights Discovery is een toegankelijk kleurmodel dat meer inzicht geeft in jezelf en anderen. Dit model geeft je meer inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Online leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Coaching na afloop

Behaal maximaal rendement

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland

Item startdatum2

Anderen bekeken ook